Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα δεχτεί σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να συζητήσουν για το προσφυγικό.

Η κ. Γεννηματά μιλώντας στη Βουλή εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, κατηγορώντας τον ότι έχει κάνει την Ελλάδα «χώρα-παρία της Ευρώπης».

«Σας άκουσα να λέτε ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδας. Και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ ιδιαίτερα, γιατί σας θυμάμαι πριν από λίγους μήνες από αυτό το βήμα να λέτε ότι αυτή η Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει μνημόνιο. Μπορούμε να ελπίζουμε ότι τα σύνορά μας για τις επόμενες 15 ημέρες θα παραμείνουν ανοιχτά. Αν μέχρι σήμερα είχατε μια ολοκληρωμένη πολιτική στο προσφυγικό, θα μπορούσατε να απαιτήσετε από τους ομόλογους σας να δεσμευτούν γραπτά ότι δεν θα υπάρχουν μονομερείς αποφάσεις για κλείσιμο συνόρων» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας χθες στον Real FM η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει από τον Προκόπη Παυλόπουλο νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.