Απάντηση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή που με αφορμή τις αντιδράσεις των αγροτών είπε πως η κυβέρνηση δεν υποσχέθηκε τίποτα προεκλογικά δίνει η Ένωση Κεντρώων, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της πως υπενθυμίζει ότι «και υποσχεθήκατε τα πάντα προεκλογικά, και ότι δεν ενημερώσατε ειλικρινώς τον λαό για τα μέτρα που έρχονται διότι και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρατε τι είχατε ψηφίσει».

Μόνη λύση είναι η η οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες γιατί αποδεδειγμένα το πολιτικό προσωπικό υστερεί και ωθεί τη χώρα προς τον γκρεμό, επιμένει η Ένωση.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Η κυβέρνηση μετά την χιλιοειπωμένη επικοινωνιακή φράση : “Είπαμε την αλήθεια τον Σεπτέμβρη και οι πολίτες ήξεραν τι ψήφισαν”, συνεχίζει για το αγροτικό ζήτημα, λέγοντας ότι δεν υποσχέθηκε σε κανέναν τίποτα. Η Ένωση Κεντρώων σας θυμίζει ότι και υποσχεθήκατε τα πάντα προεκλογικά, και ότι δεν ενημερώσατε ειλικρινώς τον λαό για τα μέτρα που έρχονται διότι και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρατε τι είχατε ψηφίσει. Συνεχίζετε να κυβερνάτε την Ελλάδα με την πλέον ανώριμη στάση. Η μόνη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες γιατί αποδεδειγμένα το πολιτικό προσωπικό υστερεί και ωθεί τη χώρα προς τον γκρεμό».