Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων του Agusta Bell, που συνετρίβη σε βράχια στη νήσο Κίναρο χθες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανεύρεση και της σορού του κυβερνήτη Αναστασίου Τουλίτση.

«Τρεις γενναίοι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού έπεσαν υπέρ Πατρίδος, στον βωμό υπεράσπισης της Εθνικής μας Άμυνας. Αυτή η κορυφαία θυσία τους ας είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω, εκ μέρους όλου του Ελληνικού Λαού, βαθύτατη οδύνη αλλά και αμέριστη συμπαράσταση. Αιωνία η μνήμη τους» είπε ο κ. Παυλόπουλος.

Η σορός του κυβερνήτη εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοίαρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου.

Τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού. Η περισυλλογή των σορών των άλλων δύο μελών του πληρώματος έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς τους με ελικόπτερο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.