Παρέμβαση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε πριν λίγη ώρα από το  βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στην εισαγωγή του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

«Οφείλουμε, πριν ξεκινήσω την ομιλία μου, να αποτίσω φόρο τιμής στου αδικοχαμένους πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν στο καθήκον. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες τους ως Πολιτεία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η σημερινή συνεδρίαση αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μπει τάξη στην ανομία και ποιοι θέλουν να εμποδίσουν την κυβέρνηση στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Πρέπει να εξηγήσουμε τι σημαίνει διαπλοκή και πώς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Οι υπόγειες διαδρομές είναι γνωστές σε όλους μας. Μέσα ενημέρωσης που κατά κοινή ομολογία έχουν μόνο ζημιές και όχι κέρδη, στηρίζονται από τράπεζες και το μόνο που κάνουν είναι να στηρίζουν χρεωκοπημένα κόμματα και την πολιτική τους, ενώ είχαν και την ευνοϊκή συμπεριφορά των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους και την έλλειψη φορολογικών ελέγχων», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός.