Λανθασμένο ιδεολογικά και ουσιαστικά, χαρακτηρίζει το προτεινόμενο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό, η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, η οποία μιλώντας, ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να βάλει πλάτη και να συναινέσει.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η κ. Κεραμέως κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με το ασφαλιστικό σχέδιο που προτείνει «τιμωρεί την εργασία» και τη χαρακτήρισε υπεύθυνη για την «τρύπα» του 1,8 δισ. που, όπως είπε, δημιούργησε.

«Είναι λάθος ιδεολογικά το σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά επιπλέον δεν βγαίνουν και τα νούμερα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αρνείται να δώσει στη ΝΔ τα ποσοτικά στοιχεία για το ασφαλιστικό προκειμένου, όπως επισήμανε, να διαμορφώσει και να καταθέσει εξειδικευμένες προτάσεις.

Στο μεταξύ, αναφερόμενη στη μετακόμιση, στα νέα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, υπενθύμισε ότι η αλλαγή έδρας ήταν προεκλογική δέσμευση του αρχηγού, Κυριακού Μητσοτάκη, ενώ για τα υπέρογκα χρέη της ΝΔ, είπε ότι τα κόμματα που κυβέρνησαν από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν επέδειξαν την καλύτερη οικονομική διαχείριση.