Μπορεί να είναι γιος βουλευτής αλλά είναι και αγρότης και για αυτό βρίσκεται μαζί με άλλους συναδέλφους του στο μπλόκο στη Λάρισα.

Ο λόγος για τον γιο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου, Αβραάμ.

Μάλιστα, στο μπλόκο όπου βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λίγες ημέρες πριν είχε βρεθεί ο πατέρας του και είχε αποδοκιμαστεί από συναδέλφους του. Μιλώντας στο Mega, ο γιος του βουλευτή δήλωσε πως ο ίδιος παρότρυνε τον πατέρα του να πάει στο μπλόκο παρά το γεγονός πως ήξερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο οι συνάδελφοί του να τον αποδοκιμάσουν.

«Είχαν την άποψη ότι πρέπει να ρθει. Ήξερα τι θα συμβεί αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να έρθει», είπε.

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει πως θα ήθελε να έρθει στην Αθήνα με τους αγρότες και τα τρακτέρ αλλά ίσως δεν τα καταφέρει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες είχε προκαλέσει η παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια, όπου και ομάδα από τους απεργούς κινήθηκαν εναντίον του και του ζήτησαν να αποχωρήσει από το σημείο. Οι αγρότες του φώναζαν πως δεν πρέπει να ψηφίσει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ενώ κάποιος ακούγεται να ζητά από τον Νίκο Παπαδόπουλο να παραιτηθεί.

Δείτε το βίντεο με όσα είχαν γίνει πριν δύο περίπου εβδομάδες: