Τις ζυμώσεις στο χώρο της «καθαρόαιμης» Δεξιάς για τη δημιουργία νέου κόμματος ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή, τις οποίες αποκάλυψε σήμερα ο πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά, τείνει να επιβεβαιώσει η εκδήλωση την οποία έχει προγραμματίσει για το βράδυ της Τρίτης ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr πολλοί εκπρόσωποι της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς έχουν λάβει από την περασμένη εβδομάδα προσκλήσεις, για την εκδήλωση η οποία μετά και τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου αναμένεται να αποτελέσει θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων στο δεξιό φάσμα του πολιτικού άξονα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και σε αρκετά στελέχη αλλά και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην εκδήλωση και το κατά πόσο θα επιχειρήσουν να στείλουν ένα μήνυμα στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στελέχη της λεγόμενης «δεξιάς τάσης» της ΝΔ με τυχόν παρουσία τους στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατηγός Φράκος Φραγκούλης φωτογραφήθηκε από τον κ. Μπαλτάκο ως μία πιθανή επιλογή για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος αναμένεται να αυξήσει τις πιέσεις στη Νέα Δημοκρατία και να δημιουργήσει προσκόμματα στην κεντροδεξιά στροφή που επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενδεικτική είναι η πρώτη αντίδραση της Συγγρού, στελέχη της οποίας διερωτώνται δηκτικά για ποιον λόγο ο κ. Μπαλτάκος δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας στο παρελθόν ήταν προνομιακός συνομιλητής.