Μεγάλη ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη βουλή, ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου.

«Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Φάμελλος ήρθε και με απείλησε εδώ που κάθομαι, ότι την ώρα που θα βγούμε έξω, μου είπε θα σου δείξω εγώ» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην ολομέλεια της βουλής.

«Απειλές στην αίθουσα αυτή από βουλευτές είναι αδιανόητες», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας τον κ. Φάμελλο «κυβερνητικό υποτελή βουλευτή που σε ότι λέει η κυβέρνηση λέει “ναι” άσχετα αν αυτό γίνεται ακόμα και με παραβίαση του Κανονισμού».

Η αντίδραση του κ. Φάμελλου ήταν άμεση και παίρνοντας τον λόγο κατήγγειλε τον κ. Κεγκέρογλου  ότι «με προσβλητικό τρόπο την ώρα της τοποθέτησής μου με αποκάλεσε “γλύφτη”» και ότι ο ίδιος πλησίασε τον βουλευτή  για να ζητήσει εξηγήσεις: «Του είπα θα βγούμε έξω να μου εξηγήσει», είπε ο κ. Φάμελλος δηλώνοντας ότι θα προσφύγει εναντίον του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ενώ είπε για αυτόν ότι «δεν τιμά τον ρόλο του βουλευτή».