Η χθεσινή αναφορά της Σταυρούλας Ξουλίδου στο πρόσωπό του φαίνεται πως ενόχλησε τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποφάσισε να τη «μπλοκάρει» από τον λογαριασμό του στο Twitter, όπως γνωστοποίησε η ίδια η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σημειώνεται πως χθες, η κ. Ξουλίδου είχε εκφράσει την άποψη πως οι ΑΝ.ΕΛ. «πρέπει να αλλάξουν χθες ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη».

Σε σημερινές της δηλώσεις, η κ. Ξουλίδου εμφανίστηκε προδομένη από τον ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. «Ο Πάνος Καμμένος έχει παραχαράξει όλες τις κόκκινες γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από αναγκαίο καλό έχει φτάσει να είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως: «παραμένω Ανεξάρτητη Ελληνίδα, θεωρώ πως η ηγεσία μας μας πρόδωσε, οπότε πρέπει να αλλάξει η ηγεσία και οι ΑΝΕΛ να επιστρέψουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη». Σε ερώτηση αν η κριτική πηγάζει από το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος δεν πραγματοποίησε την υπόσχεση ένταξής της στο κυβερνητικό σχήμα μετά την καθυστέρηση που είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της κ. Ξουλίδου στις εκλογικές λίστες του Σεπτεμβρίου, η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά επαναλαμβάνοντας ότι η ίδια δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από τον ηγέτη των ΑΝ.ΕΛ.