Εκφράσεις πεζοδρομίου ακούστηκαν για ακόμα μια φορά στη Βουλή από βουλευτή  της Χρυσής Αυγής. Αρνητικός πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά, ήταν ο Χρήστος Παππάς ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με… μπινελίκια που καμία σχέση δεν έχουν με το Κοινοβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κωνσταντινόπουλος καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσακος αποδίδοντάς την σε ομάδα «φασιστών και νεοφασιστών που είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα»! Στη συνέχεια ο βουλευτής είπε πως περιστατικά όπως αυτά του Συντάγματος αλλά και της Θεσσαλονίκης όπου προπυλακίστηκαν σετέλχη της Χρυσής Αυγής «είναι δείγματα ότι η κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα και σε αυτό έχει ευθύνη η Πολιτεία εάν δεν αντιμετωπίσει τους φασίστες…».

Τότε ο βουλευτής της ΧΑ Χρήστος Παππάς εξανέστη αρχίζοντας να τον διακόπτει. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος του απάντησε πως «με ανθρώπους που υποκλίνονται στον Χίτλερ και στα σύμβολά του δεν συνομιλώ…»

Στη συνέχεια ο Χρήστος Παππάς, σηκώθηκε όρθιος, άρχισε να φωνάζει και αποχωρώντας από την αίθουσα ακούστηκε να τον βρίζει «είσαι μαλ… άντε γα…»!

Στο τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής ζήτησε και διαγράφηκαν από τα πρακτικά οι απρεπείς ύβρεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά που δεν συνάδουν με τον κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία.