Στις 9:00 στη Βουλή ο πρόεδρος Φίλιππος Πετσάλνικος θα κηρύξει τις εργασίες της 8ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού.

Στις 10:00 στη Βουλή, συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό  στο κεντρικό κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Στις 13:00 η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Μισή ώρα αργότερα, στις 13:30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, θα παρευρεθεί στην παρουσίαση δράσης της ΟΝΝΕΔ «Πληρώνω δίκαια». Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της πρότασης για μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Στις 14:00 ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Στις 19:30 ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στη Σχολή
Ικάρων για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας και να επιδώσει τα ξίφη
στους απόφοιτους ανθυποσμηναγούς της Πολεμικής Αεροπορίας

Στις 17:00 συζήτηση στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και ο ρόλος της ελληνικής διασποράς.

Συναντήσεις με κοινοτικούς φορείς για επιτάχυνση και απλοποίηση των διαδικασιών του ΕΣΠΑ θα έχει σήμερα στις Βρυξέλλες ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.