Μήνυμα πάλης και αγώνα «για να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη, να πατήσει γερά στα πόδια και να κυβερνήσει υπέρ των μεσαίων και αδύναμων στρωμάτων του λαού», έστειλε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και υποψήφια βουλευτής, Όλγα Γεροβασίλη, μέσα από τον γραπτό χαιρετισμό της, στην προεκλογική εκδήλωση στην Άρτα, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βούτση.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι επί οκτώ μήνες υπήρξαν πιέσεις και εκβιασμοί από κύκλους πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, εντός και εκτός της χώρας, και πρόσθεσε: «Αντισταθήκαμε βάζοντας μπροστά το συμφέρον, όχι το δικό μας και των ψηφοφόρων μας, αλλά όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, όπως αρμόζει σε μία αριστερή κυβέρνηση. Ακόμη κι όταν κάποιοι από εκείνους που πορευόμασταν μαζί, επιχείρησαν να οικειοποιηθούν το κοινό μας εγχείρημα και να μη δώσουν τη μάχη με την πραγματικότητα, όπως αρμόζει στην Αριστερά, αποφασίζοντας να “ρίξουν” την κυβέρνηση».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι με ισχυρό τον ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει σε όλους σαφές «πως η πολιτική παραφωνία του εκβιαστικού μνημονίου γρήγορα θα τελειώσει και πως η πόρτα των δεσμεύσεων και των εκβιασμών του λαού μας θα διπλοκλειδωθεί μια για πάντα».