«Το πολιτικό αφήγημα του κ. Τσίπρα δεν ήταν αληθινό και δεν θα είναι και στο μέλλον γι αυτό και δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά» υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA και στον δημοσιογράφο, Αντώνη Σρόιτερ. ενώ υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η λύση να γυρίσουμε στην σταθερότητα.

Όπως ισχυρίστηκε η κ. Ασημακοπούλου «είναι αστείο να κατηγορούν την ΝΔ για λαϊκισμό εφόσον ο μόνος λόγος που μας κατηγόρησε ο κόσμος είναι επειδή λέγαμε την αλήθεια».

Διευκρίνισε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία πρόκειται να εφαρμόσει το «καλό μέρος» του Μνημονίου που είναι οι μεταρρυθμίσεις ενώ θα προσπαθήσει να «αφαιρέσει το κακό κομμάτι του υιοθετώντας ισοδύναμα στο τραπέζι και στηρίζοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα για να υπάρξει επιτέλους ανάπτυξη στη χώρα».

Τέλος ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία θα συμβάλλει ώστε να φύγει η χώρα από την θέση που βρίσκεται και να γυρίσει στην σταθερότητα. «Ψηφίσαμε με το θυμικό την προηγούμενη φορά και μετά ακούσαμε μόνο ψέματα. Ο λογαριασμός από αυτή την ιστορία κόστισε 50 δις. Η κυβέρνηση έφυγε για να ξανάρθει και να πει κι άλλα ψέματα. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε το λογαριασμό και να υπάρξουμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, αλλά πρέπει να έχουμε ένα πρόγραμμα με υπευθυνότητα και ευθύνη» κατέληξε η κ. Ασημακοπούλου.