Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς αποδίδει η Ραχήλ Μακρή σε στελέχη της κυβέρνησης για την επίσπευση των διαδικασιών στις επιτροπές όπου συζητείται η συμφωνία. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να καταψηφίσει τη συμφωνία στην αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή κάνει λόγο για «κακέκτυπα του Γεωργιάδη», για «πανικό» και «επιθυμία φίμωσης».

«Η ακύρωση της λίστας ομιλητών στην επιτροπή της Βουλής φανερώνει τον πανικό και την επιθυμία φίμωσης όσων διαφωνούν με τα προαπαιτούμενα μέτρα υποδούλωσης της χώρας και δεν δέχονται να ανταλλάξουν την συνειδησή τους με μια Υπουργική θεσούλα. Ντροπή σας. Δεν είστε αριστεροί, αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη και των ομοίων του» έγραψε στο Facebook.

RACHEL1

Λίγο αργότερα, ανάρτησε το τραγούδι της παιδικής σειράς του Ευγένιου Τριβιζά «Φρουτοπία» και σχολίασε:

«Ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι μετά το ναι κουνουπίδια Βόλου ράβουν ταγιέρ υπουργοποίησης. Επίσης ο Χάρης Το αγγούρι έδωσε παραγγελία σε ράφτη να του φτιάξει κουστουμάκι υπουργικό γιατί αυτά που είχε ως γραμματέας δεν ήταν αρκετά για να υποστηρίξουν το ΝΑΙ. Πήγαν να σώσουν τα φρούτα από τους μανάβηδες και έγιναν οι ίδιοι μανάβηδες. Είναι μια, είναι μια, η ονειρεμένη φρουτοπία».

RACHEL2