«Έχουμε μια συστηματικά ψευδόμενη κυβέρνηση εδώ και πέντε μήνες. Από τα μνημόνια από τους μισθούς από όλα. Αφού διαψεύσθηκαν και καταρρακώθηκαν επί πέντε μήνες ήρθαν με δεύτερο ψεύδος να μας πουν τι ωραία που πάει η διαπραγμάτευση», τόνισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Εν των μεταξύ όλο αυτό το χρονικό διάστημα υποτίθεται ότι η διαπραγμάτευση θα μας φέρει καλύτερο αποτέλεσμα. Απορρίψαμε το email Χαρδούβελη και καταλήξαμε σε μια άλλη πρόταση στην οποία δεν συμφωνούσαμε αλλά πριν τρεις μέρες συμφωνήσαμε. Όταν λέγαμε ότι οι τράπεζες θα κλείσουν, το είπε η κ. Μπακογιάννη έπεσαν να την φάνε για κινδυνολογία, και μετά κλείσανε. Ένας ψεύτης πρωθυπουργός που διαβεβαίωνε πως δεν θα γίνει δημοψήφισμα και τώρα γίνεται» συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης

Την αντίρρησή του εξέφρασε ο κ. Κατρούγκαλος σημειώνοντας «όταν ο κ Βορίδης λέει τον πρωθυπουργό ψεύτη και χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις είναι προφανές πως προσπαθεί να εγείρει το θυμικό των ταλαιπωρημένων ανθρώπων για να μας κατηγορήσουν για πράγματα που εμείς δεν φταίμε, δεν κλείσαμε εμείς τις τράπεζες, ο κ. Ντράγκι τις έκλεισε».