«Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι ‘Ναι’ ή ‘Όχι’ στο ευρώ και την Ευρώπη», σημείωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος καταθέτοντας την άποψή του για τις τρέχοντες πολιτικές εξελίξεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και αντιδήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε εκτενώς στο δημοψήφισμα της Κυριακής λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Να το κάνουν θέτοντας πραγματικά ερωτήματα, το ερώτημα ήταν ναι ή όχι στην Ελλάδα όπως τη ξέρουμε. Δεν είναι η πρόθεση του πρωθυπουργού να βγούμε από το ευρώ, αφού βρισκόμαστε σε ένα σουρεαλιστικό δίλημμα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Δεν έχω ιστορική απάντηση γιατί οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Ας ψηφίσει ότι θέλει ο καθένας. Με ένα ‘Όχι΄’ ο Τσίπρας θα πρέπει να ξαναμπεί από την αρχή σε διαπραγματεύσεις. Τελειώνει αν το ‘Ναι’ είναι ισχυρό, τότε θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον του, υπακούοντας στο σύνταγμα», είπε και προέτρεψε να «κλείσουμε αυτή την πόρτα του φρενοκομείου που άνοιξε…».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τους «φουκαράδες τους μικρομεσαίους που αγάπησαν οι πολιτικοί» θέτοντας το ερώτημα «ρωτήστε πως ζουν αυτοί οι μικρομεσαίοι». Ο κ. Καφετζόπουλος μίλησε και με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο χαρακτήρισε ανεκδιήγητο και αποτυχημένο πολιτικό που κατακάηκε μέσα σε τρεις μήνες. «Είχε ένα σχέδιο αλλά δεν του βγήκε. Υπάρχει κίνδυνος αν δεν ανοίξουν την Τρίτη οι τράπεζες. Ο ρόλος της πολιτικής είναι να μειώνει την συλλογική δυστυχία», είπε και έκλεισε λέγοντας ότι ακόμα και οι Podemos αποδοκίμασαν τον Tσίπρα.