«Τα όσα αποκάλυψε ο Στρος Καν επιβεβαιώνουν ότι ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Ο κ. Παπανδρέου είχε από την αρχή στο μυαλό του την προσφυγή στο ΔΝΤ» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. μιλώντας πριν από λίγο σε συγκέντρωση αποστράτων.

Η Ν.Δ. είναι φανερό ότι θα κρατήσει ψηλά το θέμα στοχοποιώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό κα μιλώντας για μυστικές συνεννοήσεις

«Ο κ. Παπανδρέου, είπε ο Α. Σαμαράς, την ώρα που διακήρυσσε ότι «λεφτά υπάρχουν», την ώρα που βεβαίωνε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», την ίδια ώρα σχεδίαζε το ακριβώς αντίθετο. Διαπραγματευόταν μυστικά και υπόγεια την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ. Όσοι άκουσαν τον Στρος Καν δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία.

Λέει ξεκάθαρα ότι η χώρα μπήκε στο Ταμείο σε 15 μέρες, διότι είχαν προηγηθεί πολύμηνες μυστικές και υπόγειες διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος, άλλωστε, ο κ. Παπανδρέου, στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του,

ομολόγησε ότι προχώρησε στις επαφές εκείνες, διότι έψαχνε λεφτά.

Το αποκάλυψε, όμως, από καιρό και ο υφυπουργός Οικονομικών, λέγοντας ότι το ΔΝΤ ήταν η πρώτη και η μόνη επιλογή τους από τη στιγμή που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση του τόπου.

Δυστυχώς, για τον κ. Παπανδρέου, η αλήθεια είναι μια και την ξέρει πλέον ο ελληνικός λαός. Μένει τώρα να απαντήσει, γιατί εξαπατούσε τον κόσμο.

Γιατί φούσκωσαν το έλλειμμα του ’09;

Γιατί απαξίωναν την οικονομία με δηλώσεις για «διεφθαρμένη χώρα» και «Τιτανικό»;

Μένει να πουν, επιτέλους, τι κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη;

Τι κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις μεθοδεύσεις;