«Η παρούσα κυβέρνηση έχει πλέον διανύσει τον βίο της» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση « Πρέπει να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου και των εκλογών.»

Παράλληλα προχώρησε σε μια σειρά προτάεων μεταξύ των οποίων και η κατάργηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων και η αντικατάσταση τους από έναν εθνικό φορέα ασφάλισης «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είπε ο κ. Καρατζαφέρης, έχει καταθέσει προτάσεις. Προτάσεις ρεαλιστικές και άμεσες για να βγει η χώρα από την κρίση.

Έχουμε ζητήσει συγχωνεύσεις Τραπεζών. Έχουμε ζητήσει αποδέσμευση της οικοδομής από το “πόθεν έσχες”. Έχουμε ζητήσει να καταργηθούν όλα τα Ταμεία και να αντικατασταθούν από έναν Ενιαίο Εθνικό Φορέα Ασφάλισης για όλους. Έχουμε ζητήσει ένα βιώσιμο, Ενιαίο Μισθολόγιο. Έχουμε ζητήσει ανάπτυξη με παράλληλη πάταξη της γραφειοκρατίας.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα δύο κατεστημένα κόμματα θα αντιληφθούν την ποιότητα των προτάσεών μας και θα υιοθετήσουν κάποιες από αυτές.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα δώσει στην δημοσιότητα το αναλυτικό επεξηγηματικό κυβερνητικό πρόγραμμά του».