Συνεδριάζει σήμερα στις 11 στη Βουλή το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου ενώ νωρίτερα θα συγκληθεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.

Στις 12:45 το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ θα γίνει δεκτό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στις 13:30 τελείται μνημόσυνο στο σημείο της εν ψυχρώ εκτέλεσης των ειδικών φρουρών της ΔΙΑΣ Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γεώργιο Σκυλογιάννη.

Στις 18:00 στις Βρυξέλλες, συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy.

Στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινιάζει την έκθεση με τίτλο: «Η Μαρία Κάλλας και η Σκάλα του Μιλάνου».

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών για δίκυκλα στις υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι υποψήφιοι που είχαν προγραμματίσει να λάβουν μέρος στις εξετάσεις της Τρίτης 8 και Τετάρτης 9 Μαρτίου, μπορούν να ζητήσουν νέα ημερομηνία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε 48ψρη απεργία προχωρούν από σήμερα έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής οι εργαζόμενοι στο ALTER, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.