Ήταν το 1971 όταν βγήκε στις οθόνες το ντοκυμαντέρ «On Any Sunday» του Bruce Brown, αλλάζοντας την αντίληψη του κόσμου για τους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Τώρα, 43 χρόνια μετά, ο Dana Brown, γιος του Bruce, ετοιμάζεται να προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό μια ματιά στα ενδόψυχα των αγώνων μοτοσυκλέτας όπως είναι σήμερα, μέσα από τη ζωή και το πάθος αγωνιζομένων, μηχανικών, σχεδιαστών και πολλών άλλων.

Το σίκουελ θα ονομάζεται «On Any Sunday, The Next Chapter» («Μιαν Οποιαδήποτε Κυριακή: Το Επόμενο Κεφάλαιο») και ήδη γυρίζεται με την υποστήριξη της Red Bull Media House, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer. Και από ό,τι είδαμε σε αυτό, φαίνεται πως η ταινία θα γράψει ιστορία όπως ακριβώς και το πρώτο μέρος.

Στο φιλμ του 1971 πρωταγωνιστούσαν θρυλικοί μοτοσυκλετιστές όπως ο ηθοποιός Steve McQueen, ο τραϊαλίστας Malcolm Smith, ο Kenny Roberts Sr και πολλοί άλλοι. Ήταν τέτοια η αποδοχή και οι κριτικές που προτάθηκε για Όσκαρ το 1972 στην κατηγορία Καλύτερο Ντοκυμαντέρ Μεγάλου Μήκους. Η επιτυχία του διέδωσε το πάθος του μοτοσυκλετισμού και έφερε πολύν κόσμο στους δύο τροχούς.

Το «Επόμενο Κεφάλαιο» θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα, συνεντεύξεις και προσωπικές ιστορίες με τους Marc Marquez, Roland Sands, James Stewart, Travis Pastrana, Ashley Fiolek, Brad Oxley, Kenny Roberts και Carlin Dunne, μεταξύ πολλών άλλων που ακόμα δεν γνωρίζουμε για να αναφέρουμε.

Θα είναι τραβηγμένο στο υπερσύγχρονο εντυπωσιακό φορμά 4K Ultra HD που αποδίδει με απίστευτη ακρίβεια και καθαρότητα την κίνηση.

Η συμμετοχή του Red Bull Media House στην παραγωγή αποτελεί εγγύηση ενός υπέροχου αποτελέσματος, αφού η ίδια εταιρεία μάς έχει δώσει και άλλα διαμάντια όπως «The Art of Flight», «Where the Trail Ends» και «Bending Colours».

Δείτε επίσημο trailer του ντοκυμαντέρ…