Η Ducati στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μετά την πώληση (after sales) προσθέτει άλλη μια υπηρεσία προς όφελος των «Ducatisti».

Στόχος είναι να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να απολαμβάνουν με ασφάλεια την οδήγηση, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών που έχουν στην κατοχή τους.

Για το σκοπό αυτό, η Kosmocar AE, επίσημος εισαγωγέας των μοτοσυκλετών Ducati στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη σχολή Ασφαλούς οδήγησης «Riding School» του Θανάση Χούντρα, προσφέρει σε παλιούς και νέους ιδιοκτήτες Ducati τη δυνατότητα παρακολούθησης ημερίδων Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας.

Η εταιρεία και το Ducati Athens προσφέρουν το «Ducati Riders Academy – DRA» στους κατόχους Ducati σε προνομιακές τιμές. Το κόστος ξεκινά από την δωρεάν παροχή σε νέους ιδιοκτήτες, τιμή 90 ευρώ για τους ήδη κατόχους Ducati και 60 ευρώ στα μέλη του DOC, του επίσημου club της Ducati. H αξία της συγκεκριμένης παροχής είναι 160 ευρώ.

Το πρόγραμμα των ημερίδων του DRA περιλαμβάνει 8 ημερίδες για το 2014 – εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία. Οι ημερομηνίες για τη φετινή «σχολική» χρονιά είναι:

30 Μαρτίου
13 Απριλίου
10 Μαΐου
1 Ιουνίου
13 Ιουλίου
14 Σεπτεμβρίου
12 Οκτωβρίου
15 Νοεμβρίου