Ο δημοφιλής ηθοποιός ξέρει από θριάμβους. Το δείχνει και η μοτοσυκλέτα του, μια ιδιοκατασκευασμένη Triumph Bonneville.

Για τον Orlando Bloom η ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα εντάσσεται στα must μιας όμορφης ζωής, όπως τα χρήματα, τα ωραία κορίτσια, τα ταξίδια. Όλα αυτά τα έχει κερδίσει παίζοντας σε blockbuster ταινίες, όπως οι τριλογίες «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Πειρατές της Καραϊβικής».

Έπειτα ήρθε το θέατρο. Ο Bloom έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στο σανίδι, παίζοντας στο Μπρόντγουεϊ, σε μια διασκευή του κλασικού «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Εκεί ως Ρωμαίος έβγαινε στην σκηνή οδηγώντας μια αστραφτερή custom Triumph Bonneville, καμωμένη όλη από ανοξείδωτο ατσάλι.

Και εκεί στην σκηνή της Νέας Υόρκης, o Orlando εκτός της Ιουλιέτας ερωτεύτηκε και τη Triumph. Μετά το τέλος των παραστάσεων ζήτησε να την κρατήσει.

Η ιδιαίτερη αυτή Bonneville αποτελεί έργο του Shinya Kimura, της Chabott Engineering. Ο Kimura είναι πολύ γνωστός στους καλιφορνέζικους κύκλους των custom ως φοβερός μεταλλοτεχνίτης.

Μάλιστα αυτόν τον καιρό ο ιδιόρρυθμος μάστορας κατασκευάζει μία παραγγελιά για τον ιστορικό αγώνα Cannonball «Coast to Coast Antique Motorcycle Run».

Όταν ο Shinya πιάσει σφυρί και μέταλλο, δεν τον σταματάει τίποτα. Την Triumph που κατέληξε στα χέρια του Bloom την τέλειωσε σε 10 ημέρες, από ανοξείδωτα φύλλα ατσαλιού που άφησε επίτηδες αφινίριστα.

Στα τέλη του 2013 η μοτοσυκλέτα επιστράφηκε στον Shinya, αφού ολοκλήρωσε τη θεατρική της παρουσία στο Μπρόντγουεϊ. Τοποθέτησε ένα νέο προστατευτικό στην εξάτμιση και ό,τι άλλο έλλειπε για να κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο.

Ύστερα τοποθέτησε τα φρένα «εποχής» και φέτος τον Μάρτιο παρέδωσε τη μοτοσυκλέτα στον περιχαρή Bloom. Στον οποίον ευχόμαστε να την χαρεί περισσότερο από ότι ο Ρωμαίος την Ιουλιέτα του…