Μία νέα πρόταση που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη νέα Vespa αναφέρει ότι με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, παρέχεται δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 490 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει έως 30/6/2017 και το μόνο που χρειάζεται είναι οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν ένα σημείο πώλησης Vespa ώστε να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

Μια μικρή πρόκληση αποτελεί η επιλογή του μοντέλου που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του αγοραστή. Ανάμεσα στην κομψή και μοντέρνα Primavera και την τολμηρή Sprint με την έντονη προσωπικότητα, ποια να διαλέξεις; Ή μία από τις εκδόσεις της GTS, της πιο ισχυρής και τεχνολογικά προηγμένης Vespa θα ήταν προτιμότερη;

Όποια κι αν είναι η επιλογή, το όφελος από τα πλεονεκτήματα της προσφοράς και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, ισχύουν, όπως και η δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια, στα τέσσερα συνολικά.

Δείτε στο video πόσο χρώμα και ζωή μεταφέρει η Vespa που παρά τα 70 χρόνια ιστορίας που μετρά, παραμένει νεανική όσο ήταν πάντα…

Θανάσης Χούντρας