Είναι οπαδός της Ίντερ και ο Νίκι Χέιντεν ήταν από τους λίγους που κατάφεραν να τον νικήσουν σε μάχη για τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto GP. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τον Βαλεντίνο Ρόσι να δείξει ότι είναι τεράστιος και εκτός πίστας, με την επιλογή των σχεδίων στο κράνος που θα φορέσει στο Μουτζέλο, στον αγώνα της πατρίδας του.

Ο «γιατρός» θα φορά ένα θεματικό κράνος στον έκτο αγώνα της σεζόν, το οποίο στο πάνω μέρος του απεικονίζει τον ίδιο, να κρατάει μια μπάλα ποδοσφαίρου στο χέρι και να φορά την μπλούζα της εθνικής Ιταλίας, με τον ίδιο να λέει μια ατάκα που χρησιμοποιούσε πάντα ο Φραντσέσκο Τότι πριν εκτελέσει πέναλτι.

Εκτός από τον μεγάλο αρχηγό της Ρόμα, τον οποίον τιμά με αυτόν τον τρόπο, ο Ρόσι δεν ξέχασε να πει «αντίο» στον αδικοχαμένο Αμερικανό αναβάτη και μεγάλο αντίπαλό τους στις πίστες, που έχασε τη ζωή του στις 22 Μαΐου, μόλις στα 35 του χρόνια. Ο Βαλεντίνο έχει πάνω στο κράνος του τον αγαπημένο του αριθμό 46, που συνοδεύεται με ένα 9 στο τέλος, σαφή παραπομπή στο νούμερο 69 που χρησιμοποιούσε σε όλη του την καριέρα ο Χέιντεν.

Δείτε το:

Vale_kranos