Στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σπαρταριστής κωμωδίας των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για όλα.

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης.

Τι λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκαλύπτει ότι «έχουμε πάρα πολλές διαφωνίες με τον Θανάση (Παπαθανασίου) αλλά φροντίζουμε να μην τις λύνουμε μπροστά σε κόσμο. Δηλαδή στο γύρισμα νομίζουν ότι δεν έχουμε καμιά διαφωνία, δεν είναι έτσι». Όπως είπε δεν μπορεί να μαντέψει τι αγαπά το κοινό «και όταν λέμε το κοινό είναι τόσο απρόσωπο. Ο καθένας βλέπει κάτι διαφορετικό σε κάθε προϊόν. Ελπίζω ότι θα αναγνωρίσουν τα θέματα που τους τραβήξανε στις μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης, αλλά αυτή τη φορά παρωδημένα, και αυτό θα τους κάνει να γελάσουνε». 

Ο Αντώνης Λουδάρος δηλώνει «πολύ τυχερός και πολύ χαρούμενος που υπάρχω σε αυτή την ιστορία. Τα παιδιά έχουν γράψει ένα καταπληκτικό κείμενο που γέλασα πάρα πάρα πολύ όταν το διάβασα. Πρόκειται για πολύ ακριβή παραγωγή, είναι πάρα πολλοί χώροι θα δούμε πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση». Όσο για το ρόλο του, όπως είπε «είναι ο βαρόνος Σεβαστός, ο πολύ πλούσιος που μηχανορραφεί, κάνει τα πάντα, δε θα υπολογίσει ανθρώπινη ζωή, είναι αδίστακτος».

Η Άννα Κουρή είναι η αδελφή Τζαβάρα «είμαι κολλητή της ηγουμένης, λίγο αγαθή αλλά την κατάλληλη στιγμή βρίσκω πάντα τη λύση. Τα σενάρια είναι πολύ καλογραμμένα κι εμπνευσμένοι οι ρόλοι, υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα και γελάμε πολύ. Θα το καταλάβετε κι εσείς όταν δείτε τη σειρά».

Η Ίρις Πανταζάρα είναι «η αδελφή Κατσιμίχα, μέσα σε αυτό το κουαρτέτο των μοναχών είμαι η πιο χαριτωμένη, η πιο γλυκιά κι αθώα, βέβαια δεν ξέρουμε εάν είναι ακριβώς αυτό που δείχνει».

Όπως είπε η Δήμητρα Στογιάννη «είναι ένα πάρα πολύ αστείο και τρελό σήριαλ. Είναι στην υπερβολή τους όλα. Ο τρόπος που παίζουμε, που ντυνόμαστε, οι ατάκες, οι διάλογοι, οι στιχομυθίες. Είναι μια δουλειά που μπορεί να ανατρέψει κάποια δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι η τραγουδίστρια αλλά πίσω από την τραγουδίστρια κρύβεται μία μυστική πράκτορας».

Ο Γιάννης Απέργης υποδύεται πάρα πολλούς ρόλους «έχω χάσει το μέτρημα, κάνω πάρα πολλές γυναίκες. Είναι δυο αδέλφια που μεταμφιέζονται συνέχεια, ο ένας για να κρυφτεί από μια βεντέτα ανάμεσα στους Φορτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες, και ο άλλος για χάρη της αγάπης και του έρωτα μεταμφιέζεται γυναίκα για να πάει να βρει κρυφά την αγαπημένη του».

Η Αντιγόνη Νάκα είναι «η υπηρέτρια και μου συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα και έχω να αντιμετωπίσω διάφορες καταστάσεις».

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» με ένα all-star cast ηθοποιών, ξεκαρδιστικές ατάκες και 14 πρωτότυπα τραγούδια με τις υπογραφές των Γιώργου Θεοφάνους και Αφροδίτης Μάνου (το soundtrack της σειράς θα κυκλοφορήσει από την Panik Records), διανθισμένα με φαντασμαγορικές, δαλιανιδικές χορογραφίες, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha για να διαλευκάνει αν όντως το “Τζέλα Δ”… είχε φουγάρα!

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη