H πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Maestro» το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου καθήλωσε το κοινό και τα σχόλια στο X ήταν αποθεωτικά για τη Μαρία Καβογιάννη, τη Χάρις Αλεξίου και τη Στεφανία Γουλιώτη.

H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ ο τρίτος κύκλος θα μεταδοθεί το φθινόπωρο με τέσσερα επεισόδια που θα παιχτούν στο MEGA και στο Netflix.

Η σειρά βρέθηκε πρώτο trend στην πλατφόρμα Χ με τους χρήστες να αποθεώνουν για μια ακόμη τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών του «Maestro». Θετικά σχόλια απέσπασε επίσης η πλοκή της ιστορίας, η σκηνοθεσία, αλλά και η μουσική επιμέλεια της πετυχημένης σειράς. 

Το χιουμοριστικό βίντεο του «Maestro» για τα spoilers

Το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο MEGA, ενώ όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου, είναι διαθέσιμα στο Netflix. Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ της σειράς στο Instagram, οι πρωταγωνιστές του «Maestro» ζητούν από τους τηλεθεατές που θα δουν όλη τη σεζόν στο Netflix, να μην κάνουν spoilers στους υπόλοιπους, καθώς στο MEGA θα προβάλλεται νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.