Γεμάτο ένταση ήταν και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star. Τα «κρυφά ραντεβού» ορισμένων παικτών, αποτέλεσαν για μια ακόμα μέρα πρώτο θέμα συζήτησης. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα και Μάριος Πρίαμος, απομονωνόντουσαν σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα ώστε να μπορούν να έρθουν λίγο πιο κοντά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι συμπαίκτες τους ενημερώθηκαν από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό ο οποίος προειδοποίησε με ποινές τις δυο ομάδες όμως οι περισσότεροι δεν ενοχλήθηκαν με το ζευγάρι Σάκης – Μαριαλένα, όσο με την Καρολίνα και τον Μάριο.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος πως και οι δυο διατηρούσαν σχέσεις έξω από το Survivor.

Η τοποθέτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και η προτροπή της προς την Καρολίνα να μην κάνει κάτι που θα εκθέσει τον σύντροφό της στην Ελλάδα, ενόχλησε τη δεύτερη η οποία σε έντονο ύφος της απάντησε να μην ασχολείται με την προσωπική της ζωή.

Εν μέσω εντάσεων, Διάσημοι και Μαχητές μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μαχητές προηγήθηκαν στο τελικό σκορ από τους Διάσημους, οι οποίοι κλήθηκαν να αναδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση για την εβδομάδα. Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στην κάλπη και ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα επιβεβαιώνοντας τα spoilers.

Ο φαρμακοποιός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ ο πρώτος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι εντάσεις θα συνεχιστούν και όπως ακούγεται και στο trailer, ο Νίκος Μπάρτζης θα πετάξει τα… βέλη του κατά συμπαικτών του που θεωρεί πως «μαγειρεύουν» το παιχνίδι και ειδικά κατά του Σάκη Κατσούλη.

«Δεν έχω εμμονή με κανέναν, δεν με νοιάζει τι κάνει ο άλλος, δεν θέλω να κοροϊδεύει τον κόσμο ότι πάνε να ξανά μαγειρέψουν… Το είδαμε και το 2021» θα ακουστεί να λέει ο Νίκος Μπάρτζης.

Ποιος θα κερδίσει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κρίνει τα πάντα, αφού όποια ομάδα χάσει θα βγάλει δύο υποψήφιους. Ποιος θα επικρατήσει; Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για μία νίκη και να μπουν στον στίβο με καθαρό μυαλό. Το αποψινό αγώνισμα δεν επιτρέπει λάθη, εφησυχασμό ή έλλειψη συγκέντρωσης.

Οι δυο ομάδες αφήνουν τις δεύτερες σκέψεις πίσω τους και παλεύουν για την επικράτησή τους, την επιβίωση και την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star.

Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν την τρίτη ασυλία; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα spoilers, νικητές στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας θα αναδειχθούν οι Διάσημοι οι οποίοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού νιώθοντας ασφάλεια αφού δεν θα χρειαστεί να βγάλουν κάποιον συμπαίκτη τους στον τάκο.

Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και κανείς δε μπορεί να νιώσει ασφαλής και οι Μαχητές θα πρέπει να θέσουν έναν συμπαίκτη τους στη διάθεση του κοινού.

Ποιος θα είναι όμως ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star αναμένεται να είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.