Με την υπόθεση του δράκου στο Παλαιό Φάληρο ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ενώ ξεκίνησε η προβολή ενός συγκεντρωτικού αποσπάσματος σχετικά με την υπόθεση, ένα τηλεφώνημα στάθηκε ικανό να προκαλέσει αναστάτωση στο πλατό.

Έτσι, η προβολή του βίντεο διακόπηκε και η παρουσιάστρια προσπάθησε να διαχειριστεί την ταραχή της προκειμένου να μην ακουστεί τίποτα στον τηλεοπτικό αέρα. «Μπορείτε να μου δείξετε στον αέρα την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον αέρα» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια η δημοσιογραφος πρόσθεσε, προς επιβεβαίωση, «για μισό λεπτό, παιδιά δεν παιρνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε; Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση».

«Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο» υπογράμμισε η Αγγελική Νικολούλη προτού αλλάξει θέμα στο «Φως στο Τούνελ» του MEGA.