Σε εκατομμύρια υπολογίζονται οι άνθρωποι και στην Ελλάδα που κατά καιρούς έχουν κάνει δίαιτα ή βρίσκονται μονίμως σε δίαιτα. Ο όρος έχει κακοποιηθεί και έχει γίνει συνώνυμο της στέρησης. Το ερώτημα που βασανίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους είναι: «υπάρχει η τέλεια δίαιτα;».

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 17.30 στο MEGA στην εκπομπή «My Life», ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αναζητά την ιδανική δίαιτα. Καλεσμένη του στο στούντιο είναι η Κλαρίσα, μια νέα κοπέλα που μέσα σε μία δεκαετία «κατάφερε» να διπλασιάσει το βάρος της κάνοντας δίαιτα! Η ίδια συναντά την παρουσιάστρια Αλέκα Καμηλά, η οποία της εξηγεί γιατί δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή της.

Μέσα από την ιστορία της Κλαρίσας οι επιστήμονες αναλύουν τις δίαιτες που είναι στη μόδα όπως η Paleodiet, η δίαιτα Ντουκάν, gluten-free (χωρίς γλουτένη) και οι online δίαιτες. Προτείνουν χειροπιαστές λύσεις που κάνουν μια δίαιτα επιτυχημένη και «μαλώνουν» το «κακό κορίτσι» του ραδιοφώνου, την Μαρία Λεμονιά, η οποία εξηγεί πώς με τη δίαιτα Ντουκάν έχασε 24 κιλά.

Στην ίδια εκπομπή μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για καλό ύπνο. Από το ιδανικό στρώμα και το εξατομικευμένο μαξιλάρι μέχρι τα γεύματα που μας βοηθούν να κοιμηθούμε αλλά και ό,τι έχει καταστρέψει τα τελευταία χρόνια τον ύπνο μας.
Επίσης, απαντώνται τα ερωτήματα: γιατί πρέπει να έχουμε «τα μάτια μας 14» το καλοκαίρι; Πώς τα επηρεάζει ο ήλιος και οι μολύνσεις; Πόσα μικρόβια κρύβονται στο «μοντέρνο» μούσι; Πώς πρέπει να το φροντίζουμε; Ποιοί είναι οι άγγελοι της χαράς και πώς αναγεννώνται προσφέροντας στον συνάνθρωπο;

Η εκπομπή «My Life» έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις ζωές όλων μας και να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

«My Life», το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 17.30 με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο MEGA.