Θέση στον διαπληκτισμό που είχαν το πρωινό της Τρίτης, 2 Ιουνίου, στο «Mega Mε Μία» ο Μάρκος Σεφερλής με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πήρε η «πέτρα του σκανδάλου», Κατερίνα Καινούργιου, μέσω της εκπομπής «Όλα Παίζουν». Υποστηρίζοντας ξεκάθαρα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει «το όλο θέαμα κατινιά» εξαπολύοντας τα «βέλη» της κυρίως κατά του Μάρκου Σεφερλή.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε : «εγώ έκανα το #Ouggachallenge. Το έχετε κάνει κι εσείς νομίζω. Σε αυτή την ενότητα κάποια πράγματα λέγονται χιουμοριστικά. Επίσης, απέναντί μου δεν είχα τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Με αυτή τη λογική και ο Ουγγαρέζος θα μπορούσε να παρεξηγηθεί με το συγκεκριμένο. Και μπράβο στον Δημήτρη που δεν το έκοψε στο μοντάζ και το έπαιξε. Αλλά συγγνώμη, δίνει αναφορά στον Σεφερλή τι ακριβώς θα ειπωθεί; Είναι μια ενότητα του Δημήτρη. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ο Μάρκος Σεφερλής… Είναι κορυφαίος στο είδος του, καθώς είναι ένας ηθοποιός που γεμίζει τα θέατρα. Είναι χορτασμένος! Εν τω μεταξύ, αν σας ρωτάνε για παρουσιαστές, σας έρχεται στο μυαλό σας ο Σεφερλής; Για εμένα, στους ηθοποιούς ανήκει ο συγκεκριμένος. Και μάλιστα είναι προς τιμήν του αυτό που λέω» σχολίασε εμφανώς φορτισμένη η Κατερίνα και συμπλήρωσε: «Είναι σαν να λέμε πως ο Λιάγκας βγαίνει στο θέατρο, κάνει κάτι μια χρονιά, το κάνει με επιτυχία και μετά σε ρωτάνε “ποιος είναι ο καλύτερος ηθοποιός;” και εσύ λες τον Λιάγκα. Ε, θα ήταν αστείο! Εγώ θα έλεγα τον Σεφερλή και αν παρεξηγούνταν ο Λιάγκας, έχει πρόβλημα. Καταλαβαίνετε πώς το λέω;».

«Και γενικά, πώς να το πω ρε παιδιά; Το θεώρησα κατινιά αυτό που είδαμε! Για μένα ο Δημήτρης -και δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου- το χειρίστηκε πολύ σωστά. Μπορεί πολλά να γράφονται για όλα τα πρόσωπα, εκείνη τη στιγμή, όμως, κάνει εκπομπή στο κανάλι το οποίο τον πληρώνει. Ο Μάρκος κατάλαβε ότι ο Ουγγαρέζος έχει ενοχληθεί, έπρεπε να το σταματήσει. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό; Μήπως και ο Μάρκος είναι λίγο πιεσμένος;» κατέληξε λέγοντας.