Άνω κάτω έχει γίνει η πρωινή ζώνη στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Μετά τον καβγά που συνέβη στον αέρα του Mega με μία μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τις έντονες φήμες ότι ο Δημήτρης είναι με το ένα πόδι στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει με την Μαίρη Συνατσάκη καθημερινή εκπομπή, το θέμα έπεσε στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Έχω κάνει μια πολύ μικρή κουβέντα με το κανάλι. Ο Δημήτρης έχει ένα ενεργό συμβόλαιο στο Mega το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα και η σεζόν δεν έχει σταματήσει ακόμα, οπότε κρατάω ακριβώς αυτό που είπε. Θεωρώ ότι το αντιμετώπισε με φοβερή ψυχραιμία στον αέρα, γιατί τον ξέρω και κατάλαβα από τα μάτια του ότι ήρθε σε δύσκολη θέση, οπότε δεν έχω κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ανακοινώσιμο σε αυτή τη φάση», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Μέχρι τις 3 Ιουλίου που εμείς τελειώνουμε θα είσαι μαζί μας;», ρώτησε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας και όταν του είπαν αν θα σχολιαστεί η κόντρα Σεφερλή – Ουγγαρέζου πρόσθεσε: «Τι να σχολιάσουμε; Κάποια πράγματα μας υπερβαίνουν στο να τα σχολιάσουμε. Όλοι έχουμε γνώμη για όλα και καταλαβαίνει ο κόσμος. Κάποια πράγματα δεν πρέπει καν να τα σχολιάζουμε».

Σημειώνεται ότι το πρωί ξεκίνησε η εκπομπή «Mega με μία» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ήταν εκεί. Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε κεφάτος στο στούντιο και είπε στους συντελεστές της εκπομπής ότι σήμερα είμαστε μία πολύ ωραία παρέα…

Μάλιστα χθες, στο διαφημιστικό διάλειμμα οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό ο Ουγγαρέζος. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ενοχληθεί καθώς δεν θεώρησε σωστό να προβληθεί από το Ougachallenge η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο καλύτερος παρουσιαστής στην πρωινή ζώνη είναι ο Γιώργος Λιάγκας.