Από την Τετάρτη 20 Μαϊου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουνίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition τις συναρπαστικές μάχες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου στα Play offs της Super League, με έπαθλο τα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Η αυλαία των Play offs, ανοίγει την Τετάρτη 20 Μαϊου στις 18:15 με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Θ. Κολοκοτρώνης», θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο, θα μεταφέρουν οι Γιώργος Μαρκόπουλος και Νίκος Τζουάννης. Στις 20:30. θα ακολουθήσει ο αγώνας Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, που θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το Περιστέρι, θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Γιώργος Βασιλείου και Κωστής Μπότσαρης. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και όλο το ρεπορτάζ.

Η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαϊου. H αρχή γίνεται στις 18:15, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το γήπεδο της Τούμπας, του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης, που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Τη σκυτάλη στις 20:30, παίρνει η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Απόστολος Νικολαϊδης», θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από το αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης και Γιώργος Βασιλείου. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και όλο το ρεπορτάζ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να «παίζει» μπάλα και τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports. Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, προχώρησαν σε επέκταση της συμφωνίας με τη Super League, εξασφαλίζοντας μέχρι το 2019 τη δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση για τον Έλληνα φίλαθλο. Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και την τεχνογνωσία 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο, το αθλητικό περιεχόμενο που πραγματικά ενδιαφέρει τον Έλληνα φίλαθλο.