Εν μέσω όσων έρχονται στο φως για την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, η δημοσιογράφος του Open, Ευλαμπία Ρέβη, παρουσίασε μηνύματα που της έστελνε ένας άνδρας ζητώντας τη να έρθει σε πριβέ πάρτι που διοργάνωνε, με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι είχε λάβει το πρώτο μήνυμα το 2019 μέσω Facebook. «Μόλις ήρθα στην Ελλάδα, κάνω πριβέ πάρτι και σε θέλω στην υποδοχή. 3.000 ευρώ όλα μπροστά» ανέφερε ο αποστολέας. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν κάνει πλάκα, εκείνος απάντησε «Δεν έχω λόγο, μου αρέσεις πολύ και θέλω να σε δω όσο είμαι εδώ».

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι η δική της περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης Γεωργίας από την Θεσσαλονίκη.

«Καταλάβαμε ότι αυτός ψαρεύει γυναίκες για πάρτι»

Ο ίδιος άνθρωπος έστειλε και δεύτερη φορά μήνυμα στη δημοσιογράφο τον Αύγουστο του 2021, αυτή τη φορά προσφέροντας 5.000, ενώ συνόδευε το μήνυμα με μια φωτογραφία από χρήματα. «Καταλάβαμε ότι αυτός ψαρεύει γυναίκες για πάρτι» είπε η δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με τις καταγγελίες της 24χρονης Γεωργίας, αλλά μπορεί να δίνει ένα στίγμα για το πώς κάποιοι προσέγγιζαν γυναίκες.

Η Ευλαμπία Ρέβη σημείωσε ότι το ίδιο μήνυμα είχε λάβει και μια φίλη της, και μάλιστα μαζί με βίντεο όπου ο άνδρας μετράει τα λεφτά, ενώ στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το είχε στείλει και σε άλλες κοπέλες. «Είναι σοκαριστικό πώς μπορεί κάποιοι να προσέγγιζαν κορίτσια, καθώς στην έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας, θα διερευνηθούν και τα social media».