Μία αγαπημένη σειρά όλου του κοινού που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει ξανά στο Mega ενόψει των γιορτών. Ο λόγος για τους «Απαράδεκτους», οι οποίοι επιστρέφουν με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου τους την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21:00.

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις.

Οι απαράδεκτοι

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επιστρέφει με την ξεκαρδιστική καθημερινότητα και τις αξεπέραστες ατάκες της! Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00, θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ στη συνέχεια, από το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, οι «Απαράδεκτοι» δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 21:00 στο MEGA.

Οι απαράδεκτοι

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Οι απαράδεκτοι

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!