Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου αναφορικά με τον βιασμό μίας κοπέλας μέσα σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό. «Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές» είπε ο τραγουδιστής.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» το περιστατικό συνέβη πριν από πολλά χρόνια.

«Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”» δήλωσε.

«Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός» σημείωσε.

Η συνέντευξη του Γιάννη Βασιλείου «πάγωσε» το πάνελ της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά έγινε έξω φρενών και τόνισε: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Τι είναι αυτό; Και να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα; Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;».

Επίσης ο Γιάννης Βασιλείους αποκάλυψε πως τον έχουν πλησιάσει από δύο κόμματα ενώ σχολιάζοντας την εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στο Σπίτι με το Mega είπε: «Έλειπα γιατί είχα δουλειά και δεν τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι θα πει, τα Δυο μαρμάρινα φιλιά. Έπρεπε να ήμουν εκεί, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήμουν. Όταν έρχεται στην Αθήνα δεν βρισκόμαστε καθόλου».