Εστίες έντασης υπάρχουν στο Mega, ενώ στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού παραμένει στη δεύτερη θέση πίσω από αυτό του ΑΝΤ1, ο οποίος παραλαμβάνει πολύ μεγαλύτερο lead από το «Μπρούσκο». Η Όλγα Τρέμη, οι σχέσεις της οποίας με τον διευθυντή Ειδήσεων, Νίκο Στραβελάκη, είναι μάλλον τυπικές κρατά σε απόσταση ακόμα δυο πρόσωπα του δελτίου, τη Μαρία Σαράφογλου και τη Ράνια Τζίμα.

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Μαρία Σαράφογλου δεν σταματά να μιλά για εκείνη όχι με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις της, κάτι που έχει φτάσει στα αυτιά της έμπειρης δημοσιογράφου. Η ίδια ψυχρότητα επικρατεί και στις σχέσεις της με τη Ράνια Τζίμα, για την οποία έχει μεγάλα παράπονα από την περίοδο μετά την απομάκρυνσή της από τις ειδήσεις.

Την ίδια στιγμή, μεγάλη δυσαρέσκεια αισθάνεται ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος νιώθει να έχει υποβαθμιστεί στο δελτίο από την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο Νίκος Στραβελάκης, παρά την αναβάθμισή του στη θέση του διευθυντή Ειδήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες μέρες είχε αλλεπάλληλες αντιπαραθέσεις με δημοσιογράφους του καναλιού.

Η Κυριακή των εκλογών και η τηλεθέαση του καναλιού τη συγκεκριμένη μέρα, καθώς και η «διάταξη» των αστέρων ενδεχομένως να επιφέρουν και άλλες εξελίξεις…