Μια ανάσα από το μεγάλο όνειρο! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο… Το αποψινό live show θα είναι ακόμα πιο ενθουσιώδες και πιο ανατρεπτικό. Το όγδοο live του «Greek Idol» θα είναι μια μεγάλη μουσική γιορτή, με τους υποψήφιους να ερμηνεύουν τραγούδια που έχουν επιλέξει οι κριτές. Σήμερα οι 4 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για την πρόκρισή τους στον ημιτελικό του «Greek Idol». Αλλά ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι καθώς ο Χρήστος αποχώρησε οικειοθελώς από το talent show;

Σίγουρα η Βαλάντω που έχει εντυπωσιακή βελτίωση από την έναρξη του «Greek Idol», on stage και η Νικόλ που οι κριτές την αποκαλούν χαϊδευτικά «καλλίφωνη φραουλίτσα», και φυσικά ο Στέργιος που γοήτευσε τους τηλεθεατές με τη ζεστή χροιά της φωνής του. Η αγωνία είναι μεγάλη για το ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος. Οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έχει επιλέξει η κριτική επιτροπή, τραγούδια που πραγματικά θα τους δυσκολέψουν. Κάθε υποψήφιος θα παρουσιάσει δύο τραγούδια, ένα ελληνικό και ένα ξένο. Ένα από τα δύο τραγούδια θα συνοδεύεται από ζωντανή ορχήστρα!

Θα καταφέρουν οι υποψήφιοι να ερμηνεύσουν σωστά τα τραγούδια τους ή η πολυμελής ορχήστρα που θα τους συνοδεύει στη σκηνή θα τους δυσκολέψει και θα τους οδηγήσει σε λάθη; Ποιος θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις; Ποιος θα αποχωρίσει; Η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στη σκηνή του «Greek Idol – live» τους 4 υποψήφιους που θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την προσωπικότητά τους για να γοητεύσουν κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: Gossipp-tv.gr