Η busybuilding τιμήθηκε με το περιζήτητο Red Dot: Best of the Best, το βραβείο για την κορυφαία ποιότητα design, στα Red Dot Awards: Communication Design 2014 για το εξαιρετικό έργο «Επετειακή Έκδοση 10+1» της Advocate/Burson-Marsteller.

Τα μέλη της διεθνούς επιτροπής εξέτασαν κάθε μία από τις 7.096 συμμετοχές από 46 χώρες ζωντανά και in situ σε συνεδρίες κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών. Κάθε χρόνο, κάποιες από τις συμμετοχές εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα τους κριτές και τιμούνται με το βραβείο Red Dot: Best of the Best. Φέτος, η κριτική επιτροπή απένειμε το βραβείο σε 101 εξαιρετικά δημιουργικά επιτεύγματα.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του Red Dot Gala στο Konzerthaus στο Βερολίνο παρουσία 1.400 προσκεκλημένων. Από την επομένη και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, τα βραβευμένα έργα, ανάμεσά τους και η Επετειακή Έκδοση 10+1, εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Museum für Kommunikation στο Βερολίνο.

Η «Επετειακή Έκδοση 10+1» δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10+1 χρόνων από την ίδρυση της Advocate/Burson-Marsteller και περιέχει σκέψεις της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας, Μαρίας Λαζαρίμου, σχετικά με τα πολλαπλά πρόσωπα των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και τη χρησιμότητά τους για τις επιχειρήσεις.

Τα κείμενα αναδεικνύουν την πολυετή εμπειρία και γνώσεις της Μαρίας Λαζαρίμου στο χώρο της επικοινωνίας και παραθέτουν περιστατικά από την καριέρα της. Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης στοιχεία για την εταιρεία και την πορεία της, καθώς και ευχές και απόψεις πελατών και συνεργατών.

Με αφορμή την κορυφαία αυτή βράβευση, η διευθύνουσα σύμβουλος της Advocate/Burson-Marsteller, Μαρία Λαζαρίμου, δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που για τον εορτασμό των 10 + 1 χρόνων της Advocate, με την επίμονη παρακίνηση της busybuilding, δημιουργήθηκε αυτή η επετειακή έκδοση. Είμαι περήφανη που τιμήθηκε με κορυφαία ελληνικά και διεθνή βραβεία, με τελευταίο το Red Dot: Best of the Best. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της busybuilding για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη διάκριση Best of the Best στα διεθνή βραβεία Red Dot Communication Design Awards, που συνοδεύει πλέον αυτήν την τόσο δημιουργική συνεργασία. Η έκδοση 10+1 αποτέλεσε για τη busybuilding ένα project-πρόκληση, μέσα από το οποίο θελήσαμε να συνδυάσουμε χωρίς συμβιβασμούς μια ιδιαίτερη σχεδιαστικά ιδέα, με το πολυδιάστατο και πολύτιμο περιεχόμενό των κειμένων της Μαρίας Λαζαρίμου. Ευχαριστούμε την Μαρία Λαζαρίμου και την εταιρία Advocate/ Burson Marsteller για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, η οποία μας οδήγησε στο σχεδιασμό μιας διαφορετικής και πραγματικά μοναδικής επετειακής έκδοσης και στην υλοποίηση μιας custom παραγωγής που δίνει έμφαση στην ουσία του γραπτού λόγου και στη δύναμη του μηνύματος», δήλωσε ο Δημήτρης Γκάζης, Founder & Creative Director, busybuilding.