Συναρπαστικά ντέρμπι κορυφής από Barclays Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga, τις αναμετρήσεις σε δυο τροχούς από το Γκραν Πρι του Moto GP στην Αραγωνία, καθώς επίσης τους ημιτελικούς αγώνες και τον τελικό του Σούπερ Καπ της ACB στο μπάσκετ, θα μεταδώσουν, μεταξύ άλλων, τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα.

Στο OTE CINEMA, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να δουν το remake της κλασικής κωμικής περιπέτειας των 80s, 21 Jump Street με τους Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ, ενώ στο OTE CINEMA 2 δεν πρέπει να χάσουν το sci-fi αριστούργημα του Τζέιμς Κάμερον Η Άβυσσος και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το director’s cut.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα o 11ος κύκλος της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα και πολλαπλά Emmy σειράς Grey’s Anatomy στο κανάλι FOX Life στον OTE TV, ενώ αρχίζει και ο 4ος κύκλος του sci-fi θρίλερ Falling Skies με παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο FOX. Ξεχωρίζει ακόμη η νέα σειρά Sleepy Hollow, μεταφορά της κλασικής ιστορίας τρόμου, στο ίδιο κανάλι.

Αθλητικά

Ένα πλούσιο αθλητικό ταξίδι ανά την υφήλιο θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου με συγκλονιστικά ντέρμπι κορυφής και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα σε «αιωνίους αντιπάλους» στην Barclays Premier League, Λίβερπουλ-Εβερτον (14.45, OTE SPORT 1HD), Αρσεναλ-Τότεναμ (19.30, OTE SPORT 1HD) και Τσέλσι-Αστον Βίλα (17.00, OTE SPORT 1HD), σε La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη (21.00, OTE SPORT 2HD) και Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (17.00, OTE SPORT 2HD), σε Serie A, Ρόμα-Βερόνα (19.00, OTE SPORT 4) και Bundesliga, Σάλκε-Μπορούσια Ντόρτμουντ (16.30, OTE SPORT 3HD) και Κολονία-Μπάγερν (16.30, OTE SPORT 4).

Επιπλέον, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν κορυφαίες διοργανώσεις σε άλλα αθλήματα, όπως το εντυπωσιακό θέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δυο τροχούς, με ένα ακόμη αμφίρροπο Γκραν Πρι του Moto GP, επί ισπανικού εδάφους στην Αραγωνία.

Στη χώρα της Ιβηρικής, αρχίζει και η νέα μπασκετική σεζόν με τη διεξαγωγή των ημιτελικών Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (Παρασκευή 26/9, 20.00, OTE SPORT 5) και Λαμποράλ Κούτσα-Μπαρτσελόνα (Παρασκευή 26/9, 22.30, OTE SPORT 5) καθώς και του τελικού του Σούπερ Καπ της ACB. Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής σεζόν στο τένις, ακολουθούν τα σπουδαία τουρνουά από το ATP World Tour 500 σε Κίνα, Ιαπωνία, την τελική φάση του τουρνουά 250 της Μαλαισίας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων παικτών της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ σε μπιτς βόλεϊ και χάντμπολ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο FIVB World Tour του Σαο Πάολο και τις αναμετρήσεις του EHF Champions League αντίστοιχα.

Ταινίες και σειρές

Στο OTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν το απολαυστικό remake της κλασικής κωμικής περιπέτειας των 80s, 21 Jump Street με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ (Κυριακή 28/9, 21.00).

Από το πρόγραμμα του OTE CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζει το βραβευμένο με Όσκαρ sci-fi έπος του Τζέιμς Κάμερον, Η Άβυσσος, με τους Εντ Χάρις και Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο, που θα προβληθεί το director’s cut (Παρασκευή 26/6, 22.00), αλλά και η βραβευμένη με 2 Όσκαρ μαύρη κωμωδία των αδελφών Κοέν, Fargo, με τους Γουίλιαμ Μέισι, Φράνσις Μακντόρμαντ και Στιβ Μπουσέμι (Δευτέρα 29/9, 22.00), ενώ δεν θα χάσουμε τον εμβληματικό Εξολοθρευτή του Τζέιμς Κάμερον, που προβάλλεται στο πλαίσιο του sci-fi αφιερώματος του OTE CINEMA 2 (Τρίτη 30/9, 22.00).

Με την αποχώρηση της Σάντρα Ο (στο ρόλο της Κριστίνα Γιάνγκ) και την προσθήκη στο καστ της βραβευμένης με Όσκαρ Τζίνα Ντέιβις αρχίζει ο πολυαναμενόμενος 11ος κύκλος του Grey’s Anatomy στο FOX Life, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 21.00.

Οι φίλοι του Falling Skies δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο καθώς ο 4ος κύκλος της sci-fi σειράς, με την υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αρχίζει να προβάλλεται στο FOX, στον OTE TV, αυτή την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 21.30. Η βασισμένη στην κλασική ιστορία τρόμου του Γ. Ίρβινγκ νέα σειρά του FOX, Sleepy Hollow, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 21.30.

Οι φίλοι των Monty Python, δεν πρέπει να χάσουν στο Sundance Channel το αγαπημένο ντοκιμαντέρ Monty Python: Almost the Truth – Lawyers Cut, όπου διάσημοι βρετανοί ηθοποιοί αποτίνουν φόρο τιμής στη κορυφαία σειρά των Python, το Flying Circus (Τετάρτη 1/10, 23.00).

Ντοκιμαντέρ

Ο λάτρης της περιπέτειας Χένρι Κόουλ επιστρέφει στο Travel Channel HD με νέα επεισόδια της σειράς World’s Greatest Motorcycle Rides από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00, για να διανύσει μία απόσταση 5.000 χιλιομέτρων, από το Περθ έως το τροπικό Ντάργουιν, έχοντας την ευκαιρία να οδηγήσει σε μερικές από τις πιο όμορφες διαδρομές της Αυστραλίας.

Μουσική

Την κλασική και βραβευμένη με BAFTA οικογενειακή κωμωδία της Disney Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά με τον Ρικ Μοράνις, θα προβάλει το κανάλι Disney Junior, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 17.00.

Μία μοναδική συναυλία του Steve Wonder θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στο iConcert HD, στο πλαίσιο της περιοδείας «A Wonder Summer’s Night’ tour». Στην δεκατετραμελή μπάντα που συνόδευε το γνωστό καλλιτέχνη συμμετείχε στα φωνητικά και η κόρη του Aisha.