Tα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός κάνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος θα εμφανιστεί ως γκεστ σταρ σε ελληνική σειρά που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Λόγω και του γεγονότος ότι αυτή τη στιγμή δεν συνεργάζεται με κάποιον σύλλογο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αποδέχθηκε την πρόταση του γνωστού σεναριογράφου-σκηνοθέτη, Αλέξανδρου Ρήγα να συμμετάσχει στη σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο πρώην διεθνής άσος διατηρεί φιλική σχέση με τον κ. Ρήγα και είπε το «ναι», παρότι κατά καιρούς είχε αρνηθεί πολλές προτάσεις για ανάλογα γκεστ σε σειρές ή εκπομπές.

«Δεν με είχε κεντρίσει κάποια από αυτές», τόνισε ο ποδοσφαιριστής στη Real News και προσθέτει πως «η φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον δημιουργό της σειράς με έπεισε να το αποτολμήσε με χαρά και με άγχος».

Σε μία από τις σκηνές που συμμετέχει, όπως λέει ο Σεϊταρίδης που… υποδύεται τον εαυτό του στη σειρά «εισβάλλω στο κομμωτήριο που δουλεύει η Ντόντο (κατά κόσμον Παρθένα Χοζορίδου) για να της πω πόσο τη θέλω, μετά την περιμένω με τη μηχανή μου έξω από τη δουλειά της και την παίρνω για το σπίτι μου και αργότερα τρώω… χυλόπιτα, αλλά μην τα προδώσουμε όλα!».

Πηγή: sport-fm.gr