Από την στιγμή που ο Σάκης Κατσούλης έκανε την εμφάνιση του στον Άγιο Δομίνικο, τα σχόλια γύρω από το δικό του όνομα αλλά και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, «φούντωσαν».

Η σχέση που είχαν τα δυο παιδιά λίγο καιρό πριν μπουν στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των εκπομπών, αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης.

Το πρώην ζευγάρι, βρήκε τον τρόπο να συμβιώνει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και πλέον ο ένας στηρίζεται στον άλλον.

Τα όσα τους χώριζαν και τους έφερναν σε αντιπαράθεση ανήκουν στο παρελθόν και όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It», Σάκης και Μαριαλένα πλέον παραδέχονται πως αγαπιούνται.

Μια εκδήλωση αγάπης όμως που αηδιάζει τον Αλέξη Παππά.

«Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε» λέει αρχικά η Μαριαλένα, με τον Σάκη να συμπληρώνει σε δηλώσεις μπροστά στους συμπαίκτές του: «Όταν ήρθα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα».

Με τον Αλέξη Παππά να αηδιάζει και να σχολιάζει: «Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Οι Κόκκινοι να είναι μια ενιαία δύναμη. Έλα Μαριαλενίτσα μου φύγε. Πάρε δρόμο».