Το HBO δεν φαίνεται πως σταματάει τα σχέδια του για την τηλεοπτική επέκταση του Game of Thrones.

Έτσι, μετά το House of the Dragon (ξεκινάει γυρίσματα τον Απρίλιο και θα προβληθεί το 2022), και τις σειρές που βρίσκονται υπό ανάπτυξη και σκέψη (οι περιπέτειες του Dunk και του Egg, η Επανάσταση του Robert, μία animated σειρά), το δίκτυο εξετάζει και άλλα τρία spin-offs!

Αυτά είναι το 9 Voyages, το Flea Bottom και το 10.000 Ships, όπως αποκαλύπτει το Deadline. Από τα τρία, το πρώτο, που θα εστιάσει στον Sea Snake (Corlys Velaryon), έναν από τους μεγαλύτερους θαλασσοπόρους που γνώρισε ποτέ το Westeros, φαίνεται πως είναι πιο καλά σχηματισμένο ως ιδέα.

Είχε ταξιδέψει σε μέρη όπως το Pentos, το Dragonstone, το Myr, και όχι μόνο. Να θυμίσουμε πως ο χαρακτήρας αυτός έχει γίνει cast για το House of the Dragon, οπότε ίσως του δώσουν και το δικό του spin-off. Στη δημιουργική ομάδα της σειράς βρίσκεται ο Bruno Heller (Rome, Pennyworth).

Τα άλλα δύο projects όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr είναι σκέψεις που εξετάζονται ακόμη, δίχως να υπάρχουν ακόμη σεναριογράφοι γύρω από αυτά. Φυσικά, ανάμειξη σε όλα θα έχει ο δημιουργός του σύμπαντος του GOT, George R.R. Martin.

Το Flea Bottom είναι η πιο γνωστή φτωχογειτονιά του King’s Landing, γεμάτη από «σκοτεινά» δρομάκια, μπυραρίες και οίκους ανοχής. Τη παραγκούπολη αυτή την έχουμε δει δεκάδες φορές στο Game of Thrones.

Από την άλλη, το 10.000 Ships, εστιάζει στην Πριγκίπισσα Nymeria (προς τιμήν ονομάστηκε ο ανταρόλυκος της Arya και ονομάστηκε η Nymeria Sand), που μαζί με τα εναπομείναντα μέλη της ομάδας των Rhoynar ταξίδεψαν από το Essos και ίδρυσαν το βασίλειο του Dorne. Τα γεγονότα αυτά διαδραματίστηκαν 1000 περίπου χρόνια πριν από αυτά των βιβλίων.