Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV συνεχίζεται με ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, με πρωταγωνιστές τους καλύτερους αθλητές των πέντε Ηπείρων, κινηματογραφικές πρεμιέρες και βραβευμένες ταινίες, αλλά και τη λάμψη από το κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy.

Aναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ & Ζίμπρου-ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Europa League, την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 21.00, από τα OTE SPORT 1HD & OTE SPORT 2HD. Πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, απονομή του τίτλου του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης, που σηματοδοτεί και την έναρξη της Λα Λίγκα στην Ισπανία, το σούπερ φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα και η δεύτερη αγωνιστική της Barclays Premier League με νέα κορυφαία ντέρμπι, συνθέτουν μέρος από το αθλητικό υπερθέαμα του ΟΤΕ TV.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της συνέχειας του προκλητικού Nymphomaniac του Λαρς Φον Τρίερ στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, αλλά και η προβολή του ντοκιμαντέρ We Steal Secrets: The Story Οf WikiLeaks (Κλέβουμε μυστικά: Η Ιστορία του WikiLeaks), του βασισμένου στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τζο Νέσμπο θρίλερ Κυνηγοί Κεφαλών και του βραβευμένου με 7 Όσκαρ Πέρα από την Αφρική με την Μέριλ Στριπ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA. Μία από τις καλύτερες ταινίες του αδικοχαμένου Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στα κινηματογραφικά 90s.

Στα highlights της εβδομάδας και η απονομή των φετινών βραβείων Emmy τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Αυγούστου, που θα καλύψει το E!HD με ζωντανή μετάδοση από το κόκκινο χαλί του Nokia Theatre στο Λος Άντζελες, αλλά και τα 2014 MTV Video Music Awards που θα μεταδοθούν από το MTV, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 20:00.
 
Αθλητικά

Η έναρξη στο πλέον χορταστικό ποδοσφαιρικό μενού, αρχίζει με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ & Ζίμπρου-ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Europa League, την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 21.00, από τα OTE SPORT 1HD & OTE SPORT 2HD. Ακολουθούν η πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, η απονομή του τίτλου του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης, που σηματοδοτεί και την έναρξη της Λα Λίγκα στην Ισπανία από το Σάββατο 23 Αυγούστου, το σούπερ φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα και η δεύτερη αγωνιστική της Barclays Premier League με νέα κορυφαία ντέρμπι. Στη Μπουντεσλίγκα, τους … χορούς ανοίγει η νταμπλούχος Μπάγερν η οποία υποδέχεται τη Βόλφμπουργκ τη Παρασκευή 22 Αυγούστου (21.30 OTE SPORT 1HD), ενώ το Σάββατο δεσπόζει το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν (19.30 ΟΤΕ SPORT 2HD). Την ίδια ημέρα στις 23.00 (OTE SPORT 1HD), Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν στο δεύτερο από τα δυο παιχνίδια (ο πρώτος αγώνας στην έδρα της Ρεάλ) το Σούπερ Κόπα. Η ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται το Σάββατο 23 Αυγούστου, με την ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη θρυλική Ρόμα του Φραντσέσκο Τότι και του Βασίλη Τοροσίδη (20.30 OTE SPORT 3HD), ενώ στις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής της Barclays Premier league, χρονικά ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Έβερτον-Αρσεναλ (Σάββατο 23 Αυγούστου, 19.30 OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (Δευτέρα 25 Αυγούστου, 22.00 OTE SPORT 1HD). Για την πρεμιέρα στη Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Έλτσε τη Κυριακή 24 Αυγούστου (22.00 OTE SPORT 1HD), ενώ τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, αντιμετωπίζει τη Κόρντομπα (21.00 OTE SPORT 2HD) και η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (23.00, OTE SPORT 2HD).

Στο τένις, οι ΗΠΑ φιλοξενούν παραδοσιακά το τελευταίο Grand Slam της σεζόν και όλα τα μεγάλα παιχνίδια του US Open στη Νέα Υόρκη (Eurosport HD & Eurosport2), καθώς και συνεντεύξεις, αφιερώματα και η ανασκόπηση κάθε αγωνιστικής ημέρας, από 25 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου. Ο Ράφαελ Ναδάλ, μεγάλος πρωταγωνιστής των πέντε τελευταίων ετών, θα προσπαθήσει να δικαιώσει για μια ακόμα φορά τον τίτλο του κορυφαίου, ενώ στις γυναίκες, η Σερένα Ουίλιαμς θα επιδιώξει φέτος να πανηγυρίσει για τρίτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο.

Στα μηχανοκίνητα σπορ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο βελγικό Γκραν Πρι της Formula 1, από Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Αυγούστου, με ελεύθερα, χρονομετρημένα δοκιμαστικά και τον αγώνα στη θρυλική πίστα του SPA Φρανκορσάμπ, καθώς και στο WRC στον αγώνα της Γερμανίας.

Επιπλέον, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV, την τιμητική του έχουν volley & beach volley με την τελική φάση του FIVB World Grand Prix στο Τόκυο και του FIVB beach volley Πολωνίας, από τη Παρασκευή 22 έως και τη Κυριακή 24 Αυγούστου.

Ταινίες και σειρές

Εξαιρετικές οι επιλογές αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand του OTE TV, όπου κάνει πρεμιέρα η συνέχεια της ταινίας του ταλαντούχου Δανού σκηνοθέτη Λαρς Φον Τρίερ, Nymphomaniac: Vol. II, με τους Σαρλότ Γκενσμπούρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Ούμα Θέρμαν, αλλά και η απολαυστική κωμωδία Η Άλλη Γυναίκα με την Κάμερον Ντίαζ και την Λέσλι Μαν.

Στο OTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το ντοκιμαντέρ We Steal Secrets: The Story Οf WikiLeaks (Κλέβουμε μυστικά: Η Ιστορία του WikiLeaks), όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Άλεξ Γκίμπνεϊ παρουσιάζει την ιστορία του WikiLeaks (Σάββατο 23/8, 22.45), το εξαιρετικό Στην Ρώμη με Αγάπη του Γούντι Άλεν, με τον ίδιο, την Πενέλοπι Κρουζ, τον Τζέσι Άιζενμπεργκ και την Έλεν Πέιτζ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (Κυριακή 24/8, 21.00), αλλά και το καλοστημένο αστυνομικό θρίλερ από τη Νορβηγία Κυνηγοί Κεφαλών, που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τζο Νέσμπο (Δευτέρα 25/8, 21.00).
Στο OTE CINEMA 2, στο πλαίσιο του αφιερώματος στα κινηματογραφικά 90s, θα προβληθεί μία από τις καλύτερες ταινίες του αδικοχαμένου Ρόμπιν Γουίλιαμς, το συγκινητικό δράμα του Γκας Βαν Σαντ Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ, που χάρισε στον σπουδαίο Αμερικανό ηθοποιό το μοναδικό του Όσκαρ (Τρίτη 26/8, 19.40).

Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων, το αριστούργημα του Σίντεϊ Πόλακ και βραβευμένο με 7 Όσκαρ, Πέρα από την Αφρική, με την Μέριλ Στριπ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Σάββατο 23/8, 22.00), το επίσης οσκαρικό Milk του Γκας Βαν Σαντ με τον Σον Πεν στο ρόλο του Χάρβεϊ Μιλκ, πρώτου δηλωμένα ομοφυλόφιλου εκλεγμένου δημόσιου λειτουργού στις ΗΠΑ (Δευτέρα 25/8, 22.00), αλλά και την κομεντί Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ από τον σκηνοθέτη του Ερωτευμένου Σαίξπηρ, με τους Τζούντι Ντεντς, Τομ Γουίλκινσον και Μάγκι Σμιθ (Παρασκευή 22/8, 22:00).

Ντοκιμαντέρ

Ξεκινάει στο HISTORY HD στον OTE TV ο 3ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Mountain Men, που παρακολουθεί τις περιπέτειες των κυνηγών στα πιο αφιλόξενα βουνά της Αμερικανικής ηπείρου (Τετάρτη 27/8, 22.00).

Lifestyle

Στο κόκκινο χαλί των φετινών Emmy Awards μας μεταφέρει το κανάλι E!HD τη Δευτέρα 25 Αυγούστου (01.00), σε ζωντανή μετάδοση από το Nokia Theatre στο Λος Άντζελες, ενώ δύο μέρες μετά, στην εκπομπή Fashion Police, η θρυλική Τζοάν Ρίβερς θα σχολιάσει όλες τις εμφανίσεις των σταρ (Τετάρτη 27/8, στις 22:00).
Τα βραβεία Emmy θεωρούνται τα Όσκαρ των τηλεοπτικών σειρών. Οι σειρές που παίζουν στον ΟΤΕ TV σάρωσαν τις φετινές υποψηφιότητες με συνολικά πάνω από 70 συμμετοχές, όπως το Downton Abbey και ο Sherlock, που διεκδικούν από 12 βραβεία.

Μουσική

Τα VMAs επιστρέφουν στην California. Μετά το περσινό τους ταξίδι στο Brooklyn, τα 2014 MTV Video Music Awards “πακετάρουν” και μετακομίζουν και πάλι στη δύση. Στις 24 Αυγούστου, η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο “Fabulous” Forum στο Inglewood, στην California και θα είναι τα πρώτα μεγάλα βραβεία στον νέο αυτό χώρο. Μοναδικές εμφανίσεις, special guests και αμέτρητα happenings θα συνθέσουν μία αξέχαστη βραδιά που θα μεταδοθεί από το MTV τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 20:00.

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 19 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 25 πρεμιέρες το μήνα και 1.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV εδώ.