Τέσσερα σημαντικά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έρχονται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 19:15, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τo Novasports 3 το παιχνίδι Skoda Ξάνθη – Απόλλων Λεμεσού, στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, στις 21:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή, ενώ στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα παρακολουθήσουν το διεθνή φιλικό αγώνα Ολυμπιακός – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, του Ερνέστο Βαλβέρδε, πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Οι Πειραιώτες, μπροστά στους φιλάθλους τους, θα αντιμετωπίσουν τους Βάσκους σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση θα δοθούν στη UNICEF. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Νίκος Γαβαλάς και ο Γιαννίκος Δούσκας.

Στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ο Κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός, θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή, σε ένα φιλικό παιχνίδι, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Μίντιλαντ για τα play offs του Europa League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Γιώργος Λιώρης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες, με τους Αρκάδες να ετοιμάζονται και για τον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβιβ για τα play offs του Europa League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Γιώργος Αργυρόγλου και ο Νίκος Καπίρης.

Τέλος, στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την κυπριακή ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Δημήτρης Κανελλάκης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Παναγιώτης Στεφάνου και ο Κωστής Μπότσαρης.

Οι αγώνες θα είναι επίσης διαθέσιμοι μέσω Nova GO και σε live-audio μέσω του Web TV του www.novasports.gr.