Η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», κυκλοφορεί το Σάββατο με θέματα που θα συζητηθούν, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο για την πολιτική, την οικονομία, τα media και τον αθλητισμό. Μαζί με την εφημερίδα προσφέρονται δώρα για όλους τους αναγνώστες.

Συγκεκριμένα, τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» του Σαββάτου έρχονται με τέσσερις προσφορές.

Στην έκδοση των 3,5 ευρώ, περιλαμβάνονται:

– Ο Γιάννης Μαρής στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»: Ξεκινήστε την σειρά των αστυνομικών μυθιστορημάτων του, με το θρυλικό βιβλίο «Η εξαφάνιση του Τζών Αυλακιώτη». Ατμοσφαιρικό θρίλερ μυστηρίου με σύνθετη πλοκή και πειστική ανάπλαση της εποχής του μεσοπολέμου.

Ποιος ήταν επιτέλους ο αόρατος Τζών Αυλακιώτης; Τι τύπος ήταν ο κύριος αυτός και τι έκανε τον καιρό του «Διχασμού». Γιατί δεν ήθελε το καθεστώς της 4ης Αυγούστου να θίγεται η υπόθεση της «εξαφάνισης» του διοικητή της Τράπεζας Οικονομικής Αναπτύξεως; Ποιο νόημα είχαν οι φοβέρες του Μανιαδάκη, το πτώμα στο Σούνιο και η πρόταση της Βάλιας, της γυναίκας του για έρευνα στο παρελθόν του άντρα της; Μήπως γιατί δεν υπήρξε ποτέ Τζών Αυλακιώτης;

Η πλοκή , η δράση , οι ανατροπές και τα πάθη των ηρώων του , έρχονται να γεμίσουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας αναγνώσεις.

– Γιάννης Πάριος , τα «Νησιώτικα»: Και τα 2 cd με τα τραγούδια που έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων, αυτό το Σάββατο.

– Τα «Σύγχρονα Σκανδιναβίκα»:
Το νέο εβδομαδιαίο σταυρολεξικό περιοδικό, με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής. 57 σύγχρονα σκανδιναβικά και 102 Sudoku, για να ακονίσετε το μυαλό σας, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη γνώση.

Τέλος, οι αναγνώστες θα βρουν και στην έκδοση των 2 ευρώ:

– Η νέα ξεκαρδιστική σειρά «Μάγια η Μέλισσα», για πρώτη φορά με εφημερίδα: Η ιστορία της πιο διάσημης μέλισσας, με την δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και τους φίλους της Φλίπ και Βίλλυ. Μην χάσετε το 5ο DVD με 4 απολαυστικά επεισόδια.