Από το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε η νέα φάση στο Voice, η πιο ανατρεπτική και γεμάτη αγωνία, εκείνη των Knockouts. Μάλιστα, σε αυτή τη φάση, οι τέσσερις coaches δεν είναι μόνοι αλλά έχουν μαζί τους και τέσσερις… βοηθούς, προκειμένου να τους βοηθήσουν στην επιλογή τους.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη διάλεξε τον πατέρα της, Γιάννη. Ο Σάκης Ρουβάς τον καλό του φίλο, Στέλιο Ρόκκο. Η Έλενα Παπαρίζου τη φίλη της, Τάμτα και ο Πάνος Μουζουράκης τον δικό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα. Όλοι τους εννοείται, καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Αλλά στο χθεσινό επεισόδιο του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ, είχαμε και μία επιστροφή…. Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Η καστανή πλέον παρουσιάστρια, είναι και πάλι στα παρασκήνια, μετά από την περσινή της απουσία καθώς στη θέση της, όπως θυμόμαστε, ήταν η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Γιώργο μου νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ μαζί σας. Νιώθω πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτά τα λαμπερά γνώριμα πρόσωπα και χαίρομαι που γνωρίζω κι εσένα Ελεωνόρα. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι αισθάνονται οι παίκτες μας και να κάνω ότι μπορώ» ανέφερε η μεταξύ άλλων Λάουρα Νάργες για την επιστροφή της.