Ο χθεσινός ημιτελικός ποδοσφαίρου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Τούμπα, όπως είναι φυσικό πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Αυτό που απουσιάζει είναι το… αγωνιστικό μέρος του ημιτελικού, αφού το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και ο νικητής, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό της 26ης Απριλίου, είτε χάνονται από τους υπέρτιτλους είτε δεν αναγράφονται καθόλου!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφορετική αντιμετώπιση και ο σχολιασμός (που εκτός από τις «οπαδικές» εφημερίδες όπου εμφανίζεται δεύτερη και τρίτη είδηση) ο οποίος διαφέρει ανάλογα με το αν η αθλητική εφημερίδα εκδίδεται στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι στον αθλητικό Τύπο της Συμπρωτεύουσας γίνεται λόγος για την αγωνιστική «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και την επιβλητική νίκη ενάντια στον αντίπαλο και το… κατεστημένο.

Αντίθετα στον Αθηναϊκό Τύπο ο πρωταγωνιστής είναι η… κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ασχήμιες που γίνονται στα γήπεδα, με την πλειοψηφία των εφημερίδων να κάνουν λόγο για «αηδία» και «εμετό»…

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριότερων αθλητικών εφημερίδων που κυκλοφόρησαν σήμερα…