Στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μετακινείται από το ΣΚΑΪ και να αναλαμβάνει δελτία ειδήσεων άλλων σταθμών απαντά η Σία Κοσιώνη.

«Κάθε δίμηνο εδώ και πολλά χρόνια ακούγεται ότι φεύγω από το ΣΚΑΪ. Κάθε τόσο κάπου πάω και κάποιος παίρνει τη δική μου θέση. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι όλα αυτά γράφονται και αναπαράγονται χωρίς να με πάρει κανείς τηλέφωνο, να διασταυρώσει αν είναι έτσι ή όχι. Μέχρι ότι με έχουν απολύσει έχουν γράψει, την ώρα που εγώ είμαι στον αέρα. Σηκώνω πάντα το τηλέφωνο σε συναδέλφους και όταν μάλιστα κάποιες φορές -μετρημένες στα δάχτυλα- με έχουν πάρει τηλέφωνο για ένα τέτοιο θέμα, τους ευχαριστώ και θερμά που το κάνουν. Όλη αυτή η σεναριολογία είναι στο πλαίσιο του μιντιακού “παιχνιδιού”. Άλλες φορές είναι “να ‘χαμε να λέγαμε”, άλλες φορές καλλιεργείται επειδή κάποιος εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα», δήλωσε στο People.

Και πρόσθεσε: «Εγώ υπέγραψα το καλοκαίρι το συμβόλαιο μου στο ΣΚΑΙ μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και μέχρι στιγμής δεν με έχει απασχολήσει κάτι άλλο. Οι συζητήσεις που γίνονται σε άλλους σταθμούς και με αφορούν είναι κάτι διαφορετικό από το να είμαι εγώ σε επαφή με στελέχη άλλων σταθμών. Δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση» .