Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στην χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ευθέως» όπου καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν ο Νίκος Μαστοράκης.

Ο έμπειρος και ετοιμόλογος Νίκος Μαστοράκης έδωσε αφοπλιστικές απαντήσεις για την προσωπική του ζωή, την Ελλάδα της κρίσης, αλλά και τη δημοσιογραφία.

«Θα το γυρίσουμε στη σεξουαλική μου ζωή; Σεβασμό στην ηλικία μου δεν έχεις κανένα;», ρώτησε τον παρουσιαστή ο Νίκος Μαστοράκης όταν επίμονα τον ρωτούσε αν έχει κάνει «group sex». «Πιστεύω ότι είσαι ακόμα σεξουαλικά ενεργός», του απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να ακούσει την εξής απάντηση: «Αρκεί να μην χρειαστεί να στο δείξω στη μέση της εκπομπής».

Στο τέλος ρωτήθηκε για τα πέντε «δεν» της ζωής του. Μεταξύ αυτών, ο Νίκος Μαστοράκης ανέφερε και το εξής: «Δεν έχω κοιμηθεί με αγοράκια και μην με κοιτάς έτσι φιλήδονα γιατί μπορεί να κάνω εξαίρεση σήμερα», του είπε αποστομώνοντας τον δημοσιογράφο…

Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής επιχείρησε να του δώσει το χέρι για το «κλείσιμο» της εκπομπής και τότε ο Νίκος Μαστοράκης, πιθανότατα κατά λάθος, του πέταξε στο κεφάλι ένα μπαλάκι που κρατούσε από την αρχή του «Ευθέως».