Τα κανάλια Novasports υπόσχονται «Όλα για την ομάδα σου» και στην 30η αγωνιστική της Super League! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το διήμερο 22-23 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα 9 παιχνίδια, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στις αναμετρήσεις Πανθρακικός – Άρης, Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης – Ολυμπιακός. H αυλαία ανοίγει το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports 2, ενώ στις 17:15 θα προβληθεί από το Novasports 1 το παιχνίδι Πανθρακικός – Άρης. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, αλλά και από το Novasports Highlights, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» την οποία θα παρουσιάσει o Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 30ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου. Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν από τους κυριακάτικους αγώνες.

Η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports την Κυριακή 23 Μαρτίου, ξεκινάει στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD. Στις 16:00 θα αρχίσει η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τέσσερις αγώνες των 17:15 (Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος, Λεβαδειακός – Βέροια,, Ατρόμητος – Πλατανιάς, ΑΕΛ Καλλονής – ΟΦΗ), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD. Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 21:30 με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.